fredag 16 november 2007

Familjen

"Familjen" - och då menar jag inte sekten , inte heller reklambyrån i sthlm - som måste ha en av de minst tidsmässigt påkostade hemsidorna ever, speciellt för att vara en reklambyrå liksom -(http://www.familjen.se/) utan den här mannen :


Johan Karlsson och hans electromusik uppmärksammades i en "Musikbyrån special" för ett antal månader sedan, där Hässleholmsonen samt polaren Andreas Tilliander som finns med på liveframträdanden, gjorde en riktigt grym spelning i hemstaden inför en skogstokig publik. (Det där med profet i sin egen hemstad någon..?)

Varför ta upp det här nu då? Jo, på festen som ägde rum i Sveriges 5:e största stad i helgen som gick, träffade jag och G på en Hässleholmgrabb, mycket trevlig dessutom, med en IPod halvfull med bl.a favoriten "Familjen" . Han hade dessutom givetvis varit på denna nu legendariska konsert. Så då fick man upp ögonen igen, och gillar man FETA syntar, hårda beats, och inte får dialektala allergiproblem så rekommenderas albumet med samma namn som hitten "Det snurrar i min skalle" (2007) Videon till låten "Det snurrar i min skalle" är förresten så strålande att man tappar hakan.
Låter sig ej missas.
http://www.detsnurrariminskalle.com/

Inga kommentarer: